Bli forhandler

Bilde av ansatte på Family Sports Club

Suksessmaten nå også hos Family Sports Club, Kongsberg Medisinske Treningssenter.

Etter at treningssenteret startet med Foodbox, har det blitt et populært lunsj- og middagsalternativ hos kundene.

– Mange kunder kjøper med seg maten hjem, eller spiser hos oss før eller etter trening, forteller Kristian Mørland, senterleder hos Family Sports Club, KMT. Foodbox er et godt tilbud til våre kunder. Perfekt når du ikke har tid til å lage din egen mat!

Foodbox  er også populært hos våre ansatte, sier Kristian Mørland.

– Det er veldig godt, sier Kristian, som har sine egne favoritter; Chili Con Carne, Kylling og Biff Det er god mat med gode råvarer, ikke halvfabrikat, og du vet hva du putter i  deg. Dessuten er det mange retter å velge blant. Det er lett å selge og lett å komme i gang med Foodbox.

Foodbox er behjelpelig både med salg av frysere og markedsføringsmateriell.

 

Gå ned i vekt

Foodbox brukes også i sammenheng med Family Sports Club KMT sitt vektreduksjonsprogram, for de som vil spise vanlig mat og gå ned i vekt. Hver rett inneholder kun 400 kcal. Det er et godt alternativ som gjør deg både sunnere og slankere. Du blir mett og du spiser ikke mer enn en porsjon.


Family Sports Club, Kongsberg Medisinske Treningssenter AS

Family Sports Club, Kongsberg Medisinske Treningssenter AS, feirer i 2017, 30-års jubileum.  Det er Kongsbergs største og eldste treningssenter og en betydelig institusjon med over 120000 besøk i året. KMT har et bredt spekter av tilbud hvor kjernevirksomheten er treningssenter, tilbud for vektreduksjon, fysioterapi og kiropraktikk.For mer informasjon se vår

hjemmeside: www.kongsberg-med.no
eller Facebook: https://www.facebook.com/FamilySportsClub.Kongsberg/